Cookies

Ne përdorim cookies dhe teknologji të tjera të ngjashme (së bashku, "cookies") për qëllimet e mëposhtme.


Cookie Funksional:

  • ju njohin kur identifikoheni për të përdorur shërbimet tona;
  • ju njohin si klient të regjistruar dhe ju ofrojnë veçori dhe shërbime të tjera të personalizuara;
  • t’ju tregojë veçori, produkte dhe shërbime që mund të jenë me interes për ju, duke përfshirë reklamat në shërbimet tona nëse ato lidhen me produktet dhe shërbimet e disponueshme në Vilma’s Vault;
  • mbani gjurmët e artikujve të ruajtur në shportën tuaj të blerjeve.
  • parandalimi i veprimtarisë mashtruese;
  • të përmirësojë sigurinë;
  • mbani gjurmët e preferencave tuaja, të tilla si ato që lidhen me gjuhën dhe monedhën.

Ne përdorim gjithashtu cookie për të kuptuar se si klientët tanë i përdorin shërbimet tona, në mënyrë që t’i përmirësojmë ato. Për shembull, ne përdorim cookie për të kryer kërkime dhe vlerësime për të përmirësuar përmbajtjen, produktet dhe shërbimet e Vilma’s Vault dhe për të matur dhe vlerësuar performancën e tyre.

Cookie reklamimi: ne përdorim gjithashtu cookie për t’ju ofruar disa lloje reklamash, duke përfshirë ato që lidhen me shërbimet dhe produktet që nuk disponohen në Vilma’s Vault, si dhe disa reklama të bazuara në interesat tuaja.

Palët e treta të autorizuara mund të vendosin gjithashtu cookie kur ndërveproni me shërbimet e Vilma’s Vault. Palët e treta përfshijnë motorët e kërkimit, ofruesit e shërbimeve të matjes dhe analizës, mediat sociale dhe kompanitë që ofrojnë shërbime reklamimi. Këto palë të treta përdorin cookie në ofrimin e përmbajtjes reklamuese, duke përfshirë reklamat e përcaktuara sipas interesave tuaja, për të vlerësuar efektivitetin e reklamave të tyre dhe për të ofruar shërbime në emër të Vilma’s Vault.

Informacione të mëtejshme

Cookie funksionale qëndrojnë në shfletuesin tuaj për 13 muaj nga ndërveprimi i fundit me shërbimet tona, me përjashtim të cookie që përdoren për të mbajtur gjurmët e cilësimeve tuaja të privatësisë, të cilat mund të qëndrojnë në shfletuesin tuaj deri në 5 vjet. Cookie-t e tjera qëndrojnë në shfletues për 13 muaj nga momenti kur pranoni përdorimin e tyre.

Ju mund t’i menaxhoni cookie-t nëpërmjet shletuesit tuaj, cilësimet e shfletuesit tuaj do t’ju tregojnë se si të parandaloni shfletuesin tuaj nga pranimi i skedarëve të rinj, si të informoheni kur merrni një skedar të ri, si të çaktivizoni dhe hiqni skedarët e skedarëve dhe si të kontrolloni kur ato fshihen.

Cookies funksionale ju lejojnë të përfitoni nga disa veçori thelbësore të ofruara nga Vilma’s Vault. Nëse bllokoni ose refuzoni kukit funksionalë nga cilësimet e shfletuesit tuaj, disa veçori dhe shërbime mund të mos funksionojnë. Për shembull, nuk do të jeni në gjendje të shtoni artikuj në shportën tuaj, të përfundoni porosinë tuaj ose të përdorni shërbimet e Vilma’s Vault që kërkojnë që ju të identifikoheni. Ju do të jeni në gjendje të ndryshoni manualisht preferencat tuaja sa herë që vizitoni një nga shërbimet tona.